Drømmer om å vinne jackpotten

Aaaah, jeg har så lyst til å vinne jackpotten haha. Det er ikke det at jeg ikke vinner store potter og har det gøy med spillingen, men det er noe eget med å vinne jackpotten. Den henger liksom der oppe i luften som en uoppnåelig drøm, som jeg vet det er utrolig små sjanser for å vinne, men samtidig så klarer jeg ikke å stoppe å tenke på den. Det er jo ikke umulig, bare litt urealistisk. Og jada, selvfølgelig vet jeg at det er akkurat derfor den er der – hele konseptet med en jackpot er jo å få meg til å tenke sånn så jeg spiller mer – men jeg har et budsjett for spillingen som jeg aldri går over så det er ikke sånn at drømmen om å vinne jackpotten får meg til å bruke mer penger hvis jeg ikke vinner en kveld.

Vinne jackpotten i kveld

Menneskets natur og jakten på å vinne jackpotten

Jeg tror det å drømme om å vinne jackpotten er det mest naturlige i verden for oss mennesker. Helt siden våre forfedre begynte å vandre og spre seg utover kontinentene fra Afrika har mennesker drømt om noe større, noe bedre. Det ligger i vår natur å ønske seg det vi ikke har, finne ut hva som ligger på den andre siden som ikke kan se, finne opp noe som kan gjøre livene våre enklere – det er vår største velsignelse og forbannelse på samme tid. I vår jakt på forbedringer har vi utviklet oss til den suverent overlegne rasen på denne planeten, oppfunnet fantastiske ting, men også forårsaket en del ikke fullt så bra saker på veien. Men, jeg har jeg er evig optimist (som denne posten kanskje indikerer =) og tror vi skal klare å finne ut av problemer som global oppvarming, osv. Men uansett, jeg skriver meg bort, JEG VIL VINNE JACKPOTTEN!

Jeg må innrømme at jeg pleier å dagdrømme om å vinne jackpotten noen ganger. Hva jeg skal bruke pengene på, hvordan jeg skal fortelle det til kjæresten, osv. Føler det er viktig med sånne små fantasier når hverdagen blir grå og kjedelig, og det å vinne jackpotten er min go-to på jobb hvis ting er skikkelig kjedelige. Dessuten, det er jo ikke umulig å vinne den… ;)